Beurzen & Fairs

COUNTRY FAIR 2010, 2011, 2012

Op de Country Fair in Aalten is al een aantal jaren de Dexter koe van Welsum Daisy van de familie Vogt aanwezig:

 

Stoppelheane 2008

Zoals al eerder waren onze dexters ook dit jaar aanwezig op de Stoppelhaene. Het begint al bijna een traditie te worden dat wij als dextervereniging aanwezig zijn. Stoppelhaene is een oogstfeest in het Sallandse Raalte. Vier dagen lang staan in  het teken van een agrarisch gebeuren. Zo is de vrijdag ingeruimd uitsluitend voor de landbouw. Vele facetten worden dan belicht zo ook het hobbymatig houden van dieren. Naast onze koeien waren er sierkippen, vogels, ezels en vele andere dieren en aktiviteiten. Als Holland Dexter hadden we geen klagen over belangstelling. Veel kinderen maar ook volwassenen moesten toch even een dexter aaien. Het was voor ons een drukke dag en met drie personen was er dan ook geen man te veel aanwezig. Het was een lust voor het oog om te zien hoe mensen met de dexters omgingen. Een vereiste voor dit soort dagen is dan ook dat de dieren bijzonder goed handzaam en aaibaar zijn. De dexter is ons inziens weer eens goed op de kaart gezet. We zouden aan meerdere van dit soort evenementen moeten deel nemen ook elders in het land. In het oosten hebben we al twee van dit soort promotie-activiteiten.
Door de foto’s te bekijken krijgt u een indruk van de Stoppelhaene. Op de foto’s  ziet u ook enkele prachtige praalwagens.
Henk Zwartjens
 
 
Ook in 2009 en 2010 was Henk Zwartjens met koeien aanwezig op de Stoppelhaene. Een goede promotie van het Dexter ras!

Country Fair Aalten

In 2009 waren Lindehof Suzan en Herikehoeve Littleboy vertegenwoordigd op de country fair.

in 2010 was van Welsum Daisy van de familie Vogt aanwezig.


Indien u ook het Dexter ras wilt promoten op een beurs of fair? Mail even naar het secretariaat, wij kunnen u helpen met folders, spandoeken en vlaggen om de presentatie van het Dexter ras succesvol te laten zijn!