ALV 2010

Op zaterdag 17 april heeft de ALV 2010 plaatsgevonden. Rond de 20 leden en belangstellenden konden we verwelkomen op de pittoreske buitenplaats van de familie Noverraz te Voorthuizen. Voorafgaand aan de vergadering is de kascontrole uitgevoerd en vervolgens heeft de vergadering plaatsgevonden. Belangrijkste besluit was het vaststellen van het gewijzigde keuringsprotocol. In 2009 is het protocol ingevoerd en zijn er een aantal keuringen uitgevoerd. Daarna heeft een evaluatie plaatsgevonden. Naar aanleiding hiervan is het protocol op een aantal punten gewijzigd. Het protocol is te downloaden op deze site onder “downloads” op de rechterkant.

Kascontrole

In vergadering bijeen
Onze penningmeester Henk Zwartjes heeft afscheid genomen van het bestuur en zijn opvolger is Charles Fakkert uit Hoonhorst.
Na de vergadering zijn we door de fam. Noverraz getrakteerd op een heerlijke lunch, waarvoor onze dank!

Onze gastheer en gastvrouw

Het middaggedeelte bestond uit een excusie naar PTC+ te Barneveld. Dit is een praktijklocatie voor onderwijs in de groene sector. Naast een aantal oud hollandse koeienrassen, waren er ook allerlei rassen kippen, schapen, geiten, duiven etc. te bewonderen. Maar voor we vertrokken, moest er natuurlijk eerst even een rondje over het erf worden gemaakt en Dexters kijken natuurlijk!

Koeien kijken.

 

De rassen bij PTC+

Diverse schapenrassen bij de schaapskooi